Over ons

Al meer dan 25 jaar levert ‘De Krim 4×4’ Landrovers, Range Rovers en Toyota Landcruiser’s. Voorheen onder de naam ‘Ter Horst 4×4’ maar deze naam is verkocht en is het nu ‘De Krim 4×4’.

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare 4×4. Onze prijzen zijn handelsprijzen waardoor wij veelal de goedkoopste zijn van Nederland en omliggende landen zoals Duitsland en België.

De Krim 4×4 is uit hobby ontstaan en na de nodige successen van Henk ter Horst in de terreinsport, waaronder 3 maal Nederlands kampioen, zijn we uitgegroeid tot een professionele groothandel en exportbedrijf van Landrovers en gebruikte onderdelen. Bijna iedereen die al wat langer geniet van de vaardigheden van dit stoere merk, is wel eens in het authentieke bruin-café in de Krim ( Overijssel) geweest. Met name de eenvoudige benadering, de lage overheadkosten en omdat wij enkel een auto-groothandel zijn maakten dat we konden leveren voor ongeëvenaard lage prijzen. Deze gedachtegoed is nog steeds van toepassing bij ‘De Krim 4×4’.
Wij zijn een Auto-groothandel. Wij hebben geen garage faciliteiten en doen geen onderhoud of reparaties.
Wel kunnen wij u hierin adviseren

Kom eens langs voor een goed kop koffie in ons voormalige café of voor een bezichtiging van onze, doorgaans snel, wisselende voorraad!